سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سخاوت بى خواستن بخشیدن است ، و آنچه به خواهش بخشند یا از شرم است و یا از بیم سخن زشت شنیدن . [نهج البلاغه]
 
دوشنبه 94 فروردین 31 , ساعت 3:47 عصر

دانلود کتاب آموزش تعمیرات موبایل‎ کلیک کنید


دانلود کتاب آموزش تعمیرات موبایل‎ شماره 2 کلیک کنید


آشنایی با مفاهیم و اصطلاحات موبایل کلیک کنید


کدی برای ریستارت گوشی در هنگام جستجو کلیک کنید


دانلود رایگان جزوه تعمیرات موبایل کلیک کنید


دانلود کتاب جذاب آموزش تعمیرات موبایل کلیک کنید

 

آموزش تعمیرات موبایل کلیک کنید

آموزش تعمیرات موبایل کلیک کنید

   ,ابزار تعمیر رم موبایل
   ,نرم افزار تعمیر رم
   ,آموزش تعمیر رم موبایل
   ,تعمیر بد سکتور رم
نرم افزار تعمیر رم موبایل
   ,دانلود نرم افزار تعمیر رم موبایل
   ,نحوه باز کردن گوشی w580
   ,نحوه باز کردن گوشی سونی اریکسون W580

 

 

به طور کلی روت به معنای ریشه و اصطلاحا روت کردن به زبان ساده یعنی دسترسی ریشه‌ای به دستگاه اندروید می باشد که شامل یک سری عملیات مختلفی است که دسترسی کاربران به فایل های سیستمی اندروید جهت تغییرات را امکان پذیر می سازد. هنگامی که گوشی اندرویدیتان را برای بار اول روشن می کنید، در قسمت تنظیمات می‌توانید گزینه‌های زیادی را به دلخواه خود تغییر دهید ولی این تنظیمات تنها چیزهایی هستند که سازنده ی گوشی اجازه تغییر در آن‌ها را داده است در صورتی که با روت کردن می‌توانید هر تغییری که دوست دارید را انجام بدهید.

 

Framaroot - روت کردن اندروید با یک کلیک و بدون نیاز به pc !

 

برخی از فواید روت کردن گوشی های اندرویدی :

1 – برخی از اپلیکیشن های اندرویدی، نیاز به روت بودن گوشی شما دارند که از آن ها می توان به مواردی همچون بیشتر برنامه های گذر از تحریم، تیتانیوم بکاپ، لینک2اس دی، تسکر و …اشاره کرد. در این گونه موارد نیاز به روت برای گوشی اندرویدی شما احساس می شود!

2 – در گوشی اندرویدی شما بیشتر برنامه های موجود بدون استفاده هستند و شما نیازی به آن ها ندارید، شما نمی متوایند این برنامه های پیش فرض را همانند برنامه های نصبی حذف کنید؛ ولی با روت کردن گوشیتان قادر خواهید بود که به راحتی نرم افزارهای پیش فرض را حذف کنید و از شر ان ها خلاص شوید !

3 – سازندگان گوشی با خریداری و قراردادن انواع مختلف چیپست و پردازنده های اندرویدی سرعت خاصی را که مدنظرشان است برای پردازنده تعیین می‌کنند تا هم مصرف شارژ و هم سرعت و کارایی دستگاه بهینه باشد. بعضی اوقات نیاز می شود که این سرعت را خودتان کمی افزایش دهید، چرا که دستگاه بعضی اوقات کند شده و همچنین توانایی پردازنده دستگاهتان بیش از سرعتی است که سازنده برایش در نظر گرفته است را ندارد ، پس در این گونه موارد نیز نیاز به روت احساس می شود.

4 – اندروید به خودی خود، دارای امکانات شخصی سازی زیادی است اما اگر دوست دارید که به صورت بی نهایت اندرویدتان را شخصی سازی کنید گوشیتان را روت کنید و کارهایی همچون تغییر اندازه نوار پایین صفحه و … را به راحتی برروی گوشیتان اعمال کنید.



لیست کل یادداشت های این وبلاگ